نگاه عقلانی مجلس به قراردادهای جدید نفتی

عضو هیات رئیسه مجلس با انتقاد از تخریب هایی که علیه قراردادهای جدید نفتی صورت می گیرد، اجرای این قراردادها را در شرایط فعلی اقتصاد ایران ضروری دانست و گفت: مجلس در راستای حفظ منافع ملی به اجرای این قراردادها کمک خواهد کرد
صنعت نویس: علی اصغر یوسف نژاد  اظهار کرد: با شنیدن نظرات تدوین کنندگان این قراردادها متوجه شدم آنچه که تهیه شده در راستای منافع کشور است و در شرایط کنونی کشور نمی توان قراردادهای بهتری در این زمینه با طرف های خارجی امضا کرد.

وی با بیان این که متاسفانه برخی مواقع دیده شده که منتقدان به جای نقد این قراردادها به تخریب آن پرداخته اند و با به کار بردن واژگانی چون غارت اموال ملی سعی کرده اند تا ذهن افکار عمومی را نسبت به این قراردادها منفی کنند، تصریح کرد: اکنون که اقتصاد ایران به شدت نیازمند رشد اقتصادی بوده و مقام معظم رهبری در سیاست های کلی برنامه ششم توسعه رسیدن به رشد هشت درصدی را از جمله مطالبات خود قرار داده اند بهتر است تا با اجرایی شدن این قراردادها زمینه جذب سرمایه گذاری خارجی را فراهم کرده و در این زمینه به رشد اقتصادی کشور کمک کنیم.

یوسف نژاد گفت: تمام تلاش مجلس دهم بر آن است تا اقتصاد را در اولویت کاری خود قرار دهد چون شرایط کشور از نظر اقتصادی به گونه ای نیست که بخواهیم در مباحث ایدئولوژیک و فلسفی بمانیم و باید با نگاه واقع بینانه ای اقتصاد کشور را تجزیه و تحلیل کرده و از فرصت هایی که برای توسعه اقتصاد ایران به وجود می آید، نهایت بهره را ببریم.

وی ادامه داد: جو حاکم بر مجلس، ملی است و عمده نمایندگان در ابتدا منافع ملی را در اولویت خود قرار می دهند و آنگاه به سراغ منافع محلی شان می روند.

یوسف نژاد با بیان این که هیات رئیسه مجلس دغدغه زیادی درباره اقتصاد و احیای آن دارد، تصریح کرد: از نظر ما نفت یکی از پیشران های رشد اقتصادی کشور است و خوشبختانه با اجرایی شدن برجام وضعیتی به وجود آمده که سرمایه گذاران زیادی در بخش های مختلف صنعت نفت و گاز به ایران آمده و نسبت به انجام سرمایه گذاری ها در این بخش ابراز تمایل کرده اند؛ از این رو عقل سلیم حکم می کند که بهانه گیری ها کنار گذاشته شود و مدل جدید قراردادهای نفتی اجرایی شود.

وی با تاکید بر این که ما نمی خواهیم که مجلس ترمز توسعه کشور شود و قصد داریم تمام تلاش خود را به کار گیریم تا ساختار اقتصاد ایران اصلاح شده و جراحی های عمیقی در آن صورت گیرد، گفت: به عنوان مثال سعی کرده ایم تا در نظام بودجه ریزی فرهنگ جدیدی را به وجود آوریم و بودجه های سالانه کشور به گونه ای تصویب شود که تمام کشور از آن متنفع شوند نه این که منابع را به طرح هایی اختصاص دهیم که از هم اکنون محکوم به زیان هستند.

یوسف نژاد افزود: در همه جای دنیا استفاده از سرمایه و فناوری های نوین یک پایه میز توسعه کشور را تشکیل می دهد که در این رابطه متاسفانه کارنامه مناسبی نداریم و بهتر است تا به جای فرصت سوزی ها به شکار فرصت ها دست بزنیم.

عضو هیات رئیسه مجلس تصریح کرد: با توجه به اقدام هایی که دولت در عرصه بازسازی اقتصاد ایران آغاز کرده امیدواریم که کشور بزودی به رشد و توسعه دست یابد و به شرایط سال ٨٤ باز گردد تا مردم شاهد کاهش نرخ بیکاری، تورم پایین و رشد اقتصادی اشتغال زا باشند و بتوانیم زیر ساخت های رشد هشت درصدی در برنامه ششم توسعه را به وجود آوریم.

وی با بیان این که تعجب می کنم که چرا برخی از چهره های شاخص سیاسی و اقتصادی، با این که می دانند کشور از نظر اقتصادی در چه وضعی است، عینک سیاسی به برخی طرح ها و قراردادها زده اند و اجازه نمی دهند تا دولت در بهبود وضع اقتصادی کشور گام بردارد، افزود: ما می گوییم اگر منتقدان به جای قراردادهای جدید نفتی، مدل مناسب تری را سراغ دارند، ارائه دهند نه این که گاه و بیگاه با حمله به هر اقدام مثبت دولت، کشور را از مسیر رشد و توسعه خود بازدارند.

یوسف نژاد افزود: خوشبختانه در هیات رئیسه مجلس جو مناسبی برای حمایت از اقدام های دولت در بازسازی اقتصاد کشور حاکم است، از این رو تمام تلاشمان را به کار خواهیم گرفت تا از هر اقدامی که به رشد اقتصادی کشور کمک می کند، حمایت کرده و اجازه ندهیم تا برخی از جریان های سیاسی بدون در نظر گرفتن منافع ملی به سنگ پراکنی در مسیر این رشد بپردازند.

میزان

برچسب‌ها :

افزودن نظر جدید