علت عقب‌ماندگی حوزه حمل‌ونقل

مشاور وزیر راه و شهرسازی معتقد است که «سطح پروژه‌ها را در دولت قبل پایین آوردند تا تعداد را زیاد کنند. ولی در پروژه‌های ملی مثل راه‌ها و راه‌آهن، بنادر، فرودگاه‌ها، تجهیز ناوگان و... عقب هستیم.»
علت عقب‌ماندگی حوزه حمل‌ونقل

غلامرضا سلامی  درباره آخرین وضعیت حدود 2906 طرح نیمه‌تمام اظهار داشت: من در حال حاضر آماری ندارم، اما فقط فکر می‌کنم تعداد این پروژه‌ها بیشتر از 3 هزار مورد باشد.
وی در گفت‌وگو با خبرآنلاین افزود: این نگاه من به این دلیل است که مشخص نشده که کدام پروژه عمرانی، کدام پروژه ملی و کدام پروژه کلان، شهری و منطقه‌ای است.
مشاور وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: سطح پروژه‌ها را در دولت قبل پایین آوردند برای این‌که تعداد را زیاد کنند. ولی در پروژه‌های ملی مثل راه‌ها و راه‌آهن، بنادر، فرودگاه‌ها، تجهیز ناوگان و... در حقیقت عقب هستیم.
سلامی با بیان این‌که سن متوسط ناوگان هوایی بیش از 22، 23 سال است، عنوان کرد: ناوگان ریلی نیز تا 50 سال سن دارد. همچنین سن ناوگان حمل‌ونقل بین‌شهری و خیلی از کامیون‌ها بالای 35 سال است.
وی متذکر شد: در حقیقت این‌ها باید نوسازی شود، اما متاسفانه به‌دلیل کمبود منابع و تحریم‌ها، نوسازی ناوگان حمل‌ونقل کشور متوقف مانده است.
مشاور وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: به همین دلیل از کشورهای منطقه عقب ماندیم؛ چه حمل‌ونقل هوایی، چه حمل‌ونقل ریلی، چه حمل‌ونقل دریایی و چه حمل‌ونقل زمینی.
سلامی با بیان این‌که در حوزه زیرساخت‌ها نسبت به درآمدهایی که کشور در سال‌های گذشته داشته است، عقب هستیم، گفت: در حال حاضر خیلی از شهرها فاقد فرودگاه و راه‌های بدون خطر هستند.
وی افزود: این‌ها مسایلی است که نیازمند به سرمایه‌گذاری است و بخشی از آن را دولت باید انجام دهد. این در حالی است که با وجود درآمدهای کلان نفت در دوره‌ای، این منابع اتلاف شد و از سوی دیگر، امروز با کاهش قیمت نفت و کمبود درآمد نفت مواجه هستیم.
مشاور وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: حضور سرمایه‌گذار خارجی بعد از اجرای برجام، می‌تواند خیلی موثر باشد در رفع این مشکلات.

 

برچسب‌ها :

افزودن نظر جدید