«آتش به اختیار»از نگاه معاون‌سیاسی‌نهاد رهبری

معاون فرهنگی و سیاسی نهاد رهبری در دانشگاه‌ها تعبیر «آتش به اختیار» را تشویق دانشجویان مذهبی و انقلابی برای خلاقیت بیشتر در کارهای فرهنگی دانست.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام قریشی معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در جمع دانشجویانی که در دیدار با رهبرمعظم انقلاب به سخنرانی پرداختند، گفت: انصافا این جلساتی که رهبرمعظم انقلاب هرساله در ماه مبارک رمضان با دانشجویان برگزار می کنند، جلسات بسیار پربار قوی و مفیدی هستند. در مورد جلسه اخیر نیز توضیح دو نکته ای را لازم میدانم . اول این واژه ای "آتش به اختیار" که رهبری در این جلسه به کار بردند و بسیار مورد توجه قرار گرفت.

معاون فرهنگی سیاسی نهاد رهبری در دانشگاه‌ها ادامه داد: این واژه آتش به اختیار مورد هجمه برخی بیماردلان قرار گرفت و آن را به گونه ای تفسیر کردند که گویا مقام معظم رهبری دانشجویان را به هرج و مرج طلبی وخودسری تشویق می کند. بعضی ها گفتند که این ها قرار است دوباره از سفارت ها بالا بروند و امثال این‌ها.

حجت الاسلام قریشی افزود: اگر هر کسی در آن جلسه روند بحث ها را دنبال می‌کرد کاملا متوجه می شد که رهبرانقلاب با تبیین وظایف دانشگاه به نقش دانشجویان درمقابله بانظام سلطه وبرخوردعلاج جویانه وطبیبانه بامسائل داخلی اشاره کردند و فرمودند که دانشجویان و هسته های فکری و عملی و فرهنگی نباید منتظر دستگاه ها باشند و باید خودجوش و مستقل و به قول اهل جنگ آتش به اختیار باشند؛ یعنی دانشجویان درراه رسیده به اهداف وبرنامه های خودمنتظرمسئولان نمانند و این به هیچ وجه به معنای هرج و مرجی طلبی نیست.

وی در ادامه خاطرنشان کرد:‌ البته رهبر معظم انقلاب در ادامه فرمودند که متاسفانه برخی دستگاهها دچار اختلال شدند و مسئله اصلی وفرعی رابه درستی تشخیص نمی دهند بنابراین دراینجا شما باید مستقل و بصورت آتش به اختیار عمل کنید واگر در جایی هم اشتباه کردید فورا برگردید.

معاون فرهنگی سیاسی نهاد رهبری در دانشگاه ها گفت: بچه هایی که در این تشکل های انقلابی کار می کنند متدین و آرمان گرا و قانونمند هستند که امام دارند و مثل کسانی نیستند که در سال 88 به خیابان ها ریختند و آتش دراختیاردشمن شدند.

حجت الاسلام قریشی تأکید کرد: رهبر انقلاب برای این گروه‌ها صحبت می‌کند و لذا فضا کاملا برای تشویق و ترغیب دانشجویان مذهبی و انقلابی برای خلاقیت بیشتر در کارهای فرهنگی است ایشان اشاره کردند که به دنبال تخاطب واقعی باشید در عین اینکه در فضای مجازی کار می کنید به دنبال میزگرد، جلسات تبیین و جلسات سخنرانی باشید که ایشان در اصل روش کار را هم بیان کردند

معاون فرهنگی سیاسی نهاد رهبری در دانشگاه ها با اشاره به ایجاد تشکل‌های معارض با آرمانهای امام افزود: رهبر انقلاب در بخشی از سخنان خود به این نکته اشاره کردند که متاسفانه در دانشگاه ما تشکل های داریم که یکبار مصرف هستند و یا برای مقابله بانیروهای متدین وانقلابی ایجاد شدند.

وی تصریح کرد: باید مسئولین پاسخگو باشند که چرا در جمهوری اسلامی جریان‌هایی برای مقابله با آرمان های امام(ره) و انقلاب در دانشگاهها تشکیل می شود؟ چرا باید تشکل هایی با نام امام (ره) در دانشگاه ها تشکیل شود و برعلیه امام (ره) و تفکرات امام (ره) کارکنند ویا از چهره های های مارکسیستی ومنافقین حمایت کنند؟چرا باید در این تشکل ها از کسانی تجلیل شود که مطرود امام (ره) بوده اما محبوب اینها باشند؟ اینها چه سنخیتی با اساسنامه های تشکلهای اسلامی دارند که آن را امضاء کرده اند

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها (مأوا)، وی افزود: این غفلت در دستگاه های فرهنگی به چه دلیلی اتفاق می افتد؟ چرا نباید مراقبت کنیم تا گلایه های مقام معظم رهبری را در آن دیدار بشنویم که گروه هایی دارند در دانشگاه ها شکل می گیرند که استفاده آنها یا برای انتخابات است و یا اینکه مقابله کنند با ارزشهای اسلامی.

برچسب‌ها :

افزودن نظر جدید