صنعت برق به جذب سرمایه‌های خارجی نیاز دارد

مدیر برنامه‌ریزی راهبردی گروه مپنا بر ضرورت جذب سرمایه‌های خارجی به عنوان شرط لازم برای تحقق رشد اقتصادی هشت درصدی تاکید کرد.
صنعت برق به جذب سرمایه‌های خارجی نیاز دارد
صنعت نویس: علیرضا یزدی زاده مدیر برنامه‌ریزی راهبردی گروه مپنا با اشاره به هدفگذاری رشد اقتصادی هشت درصدی کشور در برنامه ششم توسعه، بر ضرورت جذب سرمایه‌های خارجی به عنوان شرط لازم برای تحقق این هدف کلان تاکید کرد.
 
یزدی زاده در دومین کنگره راهبردی نفت و نیرو در نشست تخصصی تجربه‎ها و مدل‌های مشارکت و سرمایه‌گذاری شرکت‌های داخلی و خارجی در صنعت برق اظهار کرد: جذب سرمایه از محل منابع داخلی در کشور با ضعف‌هایی روبروست و از این‌رو جذب سرمایه خارجی اجتناب ناپذیر است.
 
وی ایجاد کنسرسیوم از سوی سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی را مدل پیشنهادی برای جذب سرمایه های مورد نیاز عنوان کرد و گفت: شرکت‌های خارجی برای حضور در ایران باید مزیت‌هایی مانند جمعیت 80 میلیونی ایران و جمعیت حدود 300 میلیونی کشورهای همسایه ما و بازار بزرگ موجود را مدنظر داشته باشند.
 
یزدی برخورداری از منابع غنی گاز، منابع انسانی عظیم و کیفی، وجود دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی توانمند و شرکت‌های دانش بنیان و همچنین قوانین حمایتی را از دیگر مزیت‌های حضور و فعالیت در ایران عنوان کرد.
 
وی با اشاره به حدود 20 سال فعالیت گروه مپنا افزود: مپنا نخستین و بزرگترین پیمانکار عمومی ساخت نیروگاه‌های حرارتی و سرمایه‌گذار صنعت برق و نیرو در سطح منطقه است.
 
یزدی‌زاده گفت: مپنا تاکنون بیش از 20 قرارداد را با شرکت‌های بین‌المللی با هدف انتقال دانش فنی، طراحی، مهندسی، ساخت تجهیزات و مدیریت پروژه امضا کرده است.
 
وی با اشاره به دستاوردهای حاصل از اعتماد به مجموعه مپنا، دستیابی به توان ساختار توربوکمپرسورها را از جمله این دستاوردها عنوان کرد.
 
یزدی‌زاده یادآور شد: حوزه نیرو در کشور از جمله حوزه‌هایی است که در دوران تحریم نه تنها عملکرد آن متوقف نشد، بلکه افزون بر رفع نیازهای داخلی توانست در صادرات برق و دانش فنی به خارج از مرزها نیز موفق باشد. 
میزان

برچسب‌ها :

افزودن نظر جدید