رتبه اعتباری یک شرکت بیمه ای از اروپا

مدیرعامل بیمه رازی گفت: این شرکت موفق شده است بعد از یکسال تلاش از موسسه CI(Capital Intelligence) رتبه اعتباری اتحادیه اروپا دریافت کند،
صنعت نویس: یونس مظلومی در نشستی خبری با اعلام این خبر که شرکت بیمه رازی موفق شده است بعد از یکسال تلاش از موسسه CI(Capital Intelligence) رتبه اعتباری اتحادیه اروپا دریافت کند، اظهارداشت: بیمه رازی اولین شرکت بیمه گر ایرانی است که موفق می شود از اتحادیه اروپا رتبه اعتباری دریافت کند.
 
وی شرکت های بیمه گر را به 2 دسته دارای رتبه بندی اعتباری و فاقد آن تقسیم کرد و افزود: نداشتن رتبه بندی اعتباری به معنای این نیست که رتبه اعتباری ندارند بلکه بدین معناست که اعتبار آنها مورد سنجش قرار نگرفته است.
 
موسسه اروپایی CI(Capital Intelligence) به شرکت بیمه رازی در سطح داخلی رتبه اعتباری A+ و در سطح بین المللی رتبه اعتباری B+ داده است.
 
مظلومی با توضیح اینکه قانون نانوشته ای در رتبه بندی شرکت ها در سطح بین المللی وجود دارد که رتبه اعتباری شرکت های بیمه در سطح بین المللی نمی تواند از رتبه اعتباری آنها در سطح داخلی بالاتر باشد، ابراز امیدواری کرد با همکاری دولت و نهاد ناظر رتبه بندی شرکت های بیمه داخلی ارتقاء پیدا کند.
 
وی درباره تاثیر برجام و رفع محدودیت ها بر صنعت بیمه گفت: در یک سال گذشته، تقریبا هر روز مهمانی خارجی از بیمه گران اتکایی یا کارگزاران بین المللی به ایران سفر کرده اند و با برخی از شرکت ها برای مشارکت در بازار صنعت بیمه کشور مذاکره کرده اند.
 
مظلومی خاطرنشان کرد که همچنان و علیرغم گذشت یک سال از برجام اتفاق خاصی در حوزه سرمایه گذاری در صنعت بیمه رخ نداده و شاید شرکت های بین المللی بدنبال جای پایی در ایران برای استفاده در زمان مناسب هستند.
 
* حق بیمه تولیدی 490 میلیارد تومانی از ابتدای 95
 
مدیرعامل بیمه رازی درباره حق بیمه تولیدی این شرکت در سال 1395 گفت: از ابتدای سال 1395 تاکنون و در رشته های مختلف بیمه ای 490 میلیارد تومان حق بیمه صادره بیمه رازی بود که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 70 درصد رشد نشان می دهد؛ البته ما رشد 70 درصدی حق بیمه تولیدی را در سال های 1394 و 1393 نیز داشته ایم.
 
وی خاطرنشان کرد که این شرکت در طول 14 سال گذشته بیش از 42 میلیون نفر را تحت پوشش قرار داده و در حال حاضر دو و نیم میلیون بیمه نامه معتبر در رشته های مختلف صادر کرده است؛ همچنین 300 هزار نفر از خدمات بیمه تکمیلی آن بهره می برند.
 
مظلومی درباره تعیین نرخ های تکلیفی از سوی بیمه مرکزی گفت: قانون جدید بیمه شخص ثالث از 29 خرداد اجرایی شده است و شرکت های بیمه نیز از قیمت های آن تبعیت می کنند. بیمه مرکزی با برخی از شرکت ها که کارت های تخفیف برای صدور بیمه نامه های شخص ثالث صادر کرده بودند برخورد کرد.
 
این فعال صنعت بیمه با بیان اینکه بیمه گذاران براساس کیفیت و خدمات شرکت های بیمه گر خود را انتخاب می کنند، افزود: نرخ های شرکت های بیمه درباره بیمه های عمر بسیار به یکدیگر نزدیک است و تنها تفاوت شاید در محاسبه ذخایر ریاضی باشد.
 
* تاکید بر لزوم ثبات مدیریتی
 
مظلومی در پاسخ به سوالی در خصوص جابه جایی های اخیر در صنعت بیمه و رعایت نشدن حاکمیت شرکتی گفت: در حوزه بنگاهدای سهامداران حق دارند زمانی که از عملکرد مدیری رضایت ندارند، وی را جابه جا کنند اما وقتی جابه جایی ها به کمتر از 6 ماه می رسد، نشان می دهد که انتخاب آنها درست نبوده است.
 
مدیرعامل بیمه رازی ثبات مدیریتی را از جمله عوامل موثر بر چشم انداز یک شرکت برشمرد و افزود: اگر مدیری نسبت به جایگاه خود اطمینان نداشته باشد، شاید تلاش لازم برای موفقیت را نداشته باشد.
 
این فعال صنعت بیمه افزود: شرکت های بیمه تعهدات بلندمدت می فروشند و اگر مدیری تصمیمات درستی نگیرد، می تواند بر تعهدات آتی شرکت ها تاثیر بگذارد و از این نظر ثبات مدیریتی در شرکت های بیمه گر مهم تر از سایر حوزه هاست.
 
وی توضیح داد که براساس حاکمیت شرکتی، منافع تمامی ذی نفعان باید رعایت شود و نباید تصمیماتی گرفته شود که منافع بخشی از سهامداران رعایت و منافع دیگران نادیده گرفته شود.
 
مظلومی درباره ورود شرکت های جدید به بازار بیمه کشور گفت: ورود شرکت های جدید به شرطی که باعث گسترش بازار شود، ایرادی ندارد؛ حتی معرفی محصول جدید، نوعی از گسترش بازار است.

افزودن نظر جدید