به گزارش اقتصادنیوز، محسن جلالپور، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در آخرین پست تلگرام خود از موفقیت بنگاهی نوشته که بعد از چهار دهه فعالیت سرانجام به شکل یک مخروبه به بخش خصوصی واگذار شد و دو سال پس از این واگذاری، این مخروبه به یک بنگاه اقتصادی فعال تبدیل شد.
وی نوشته است:
دیروز مهمان همکاران خوبم در استان لرستان بودم. حیف که فرصت گردش بیشتر در شهر زیبای خرم آباد نیافتم. با این حال به اتفاق حسین سلاح ورزی رئیس خوش فکر و پرتلاش اتاق خرم آباد از فرودگاه، مستقیم به مجتمع کشت و صنعت و گردشگری صفا رفتیم.
مجموعهای که ۴۱ سال پیش توسط وزارت کشاورزی وقت با نام مجتمع گوشت و با هدف خرید و پرواربندی دامهای مازاد عشایر تاسیس و راه اندازی شد و در سال ۱۳۶۶ بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی به بانک ملی واگذار شد و با نام جدید شرکت کشت و صنعت و دامپروری لرستان فعالیت خود را ادامه داد.
این شرکت پس از یک دوره طولانی رکود، در حال حاضر به بخش خصوصی واگذار شده و فعالیت جدی خود را در بخشهای مختلف کشاورزی و دامپروری، صنایع و فرآوردههای جانبی و هم چنین اگروتوریسم (گردشگری کشاورزی) آغاز کرده و اکنون به یک مجموعه فعال تبدیل شده است.
مجتمعی که از آن بازدید کردم، تا دو سال پیش مخروبهای بیش نبود اما سرمایه گذار توانمندی در سال ۱۳۹۳، مجتمع را خرید و در کمتر از دو سال، آن را به یک مجموعه پویا و فعال تبدیل کرد.
مجتمع کشت و صنعت و گردشگری صفا درحال حاضردر سه بخش کشاورزی، دامداری وگردشگری فعالیت میکند و از هرگوشه ۱۳۰۰ هکتاری آن، بوی کار و تلاش و تولید به مشام میرسد.
بعداز این بازدید فرح بخش، نشستی با مهندس هوشنگ بازوند استاندار لرستان داشتیم و به اتفاق ایشان راهی بیست و هشتمین نشست شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی استان شدیم.
خوشبختانه هم اتاق لرستان و هم استانداری این استان، در زمینه توسعه اقتصادی بسیارجدی و پرتلاش عمل میکنند. از آنجا که اخیرا این استان به عنوان یکی از دو استان نمونه برای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی مطرح شده، در نشست شورای گفتوگو به بازدید از مجتمع کشت وصنعت فجرصفا اشاره و از این مجموعه به عنوان یک نمونه بارز اقتصاد مقاومتی یاد کردم.
این روزها به هراستانی که سفرمی کنم انبوهی ازموقعیتها و فرصتهای سرمایه گذاری میبینم. مجتمع کشت وصنعت فجرصفا یکی از دهها مصداق این ادعا است. هرگاه دولت به بخش خصوصی اعتماد کند و زمینه لازم برای فعالیت اقتصادی فراهم آید، مخروبهها آباد و متروکهها به مجتمعهای پر رونق اقتصادی اقتصادی تبدیل میشوند.