به گزارش صنعت نویس،علیمحمد بساقزاده اظهار داشت: پتروشیمیهایی بندر امام، نوری و بوعلی واحدهای تولید اروماتیک هستند و بنزن، زایلن و تولوئن تولید میکنند، اما اگر نیاز وجود داشته باشد امکان تغییر مسیر فرایند آنها وجود دارد.
وی افزود: در حال حاضر به دلیل اینکه پالایش و پخش بنزین مورد نیاز کشور را تامین کرده و تا حدودی از خارج وارد میکند، به خصوص با توجه به سرمای هوا و کاهش مسافرتها کمتر نیاز وجود خواهد داشت که از صنایع پتروشیمی سوخت دریافت کنند.
مدیر نظارت بر تولید شرکت ملی پتروشیمی تصریح کرد: در حال حاضر تا جایی که من اطلاع دارم بنزین پتروشیمی تحویل پالایش و پخش نمیشود و دقیقا اطلاع ندارم که از ابتدای سال چه میزان بنزین پتروشیمی تحویل پالایش و پخش شده است اما پالایش و پخش تلاش کرده که با وارد سرویس شدن پالایشگاههای اصفهان و اراک مستقلا بنزین کشور را تامین کند.
وی تاکید کرد: اگر پالایشگاه ستاره خلیج فارس وارد سرویس شود علاوه بر تامین نیاز داخل امکان صادرات فرآورده هم وجود خواهد داشت.
علیرغم آنکه در تبلیغات گسترده نهادهای دولتی مانند سازمان محیط زیست علیه تولید اکتانافزا(ریفرمیت) در پتروشیمیها عنوان میشد که اساسا در پتروشیمی نمیتوان بنزین تولید کرد، رضا امیری مدیرعامل پتروشیمی بندرامام گفته است: «پتروشیمی بندر امام از اواخر سال ١٣٩٣ موفق به تولید بنزین با استاندارد یورو ٤ شده و هم اکنون این فرآورده با کسب استانداردهای داخلی و بینالمللی لازم، به تولید انبوه وصنعتی رسیده است.»
منبع:فارس