طی هفته های آتی صورت می گیرد

رونمایی از بی ام دبلیوهای جدید در ایران

در شرایطی که مهلت وزارت صنعت،معدن و تجارت برای کسب نمایندگی رسمی خودروسازان خارجی، تا اواخر امسال تمدید شده است، مدیر ارشد بازاریابی پرشیا خودرو از ادامه مذاکرات این شرکت با بی ام دبلیو آلمان برای اخذ نمایندگی رسمی صحبت به میان آورد.
رونمایی از بی ام دبلیوهای جدید در ایران

به گزارش خبرنگار صنعت نویس، مزدا موسوی با تاکید بر اینکه تحریم ها سبب قطع ارتباط پرشیاخودرو با بی ام دبلیو شد، گفت:در حال حاضر مذاکرات با بی ام دبلیو برای اخذ مجوز نمایندگی رسمی این شرکت در ایران در حال انجام است که البته نتیجه کار بستگی به سیاست های دولت آمریکا در آینده دارد.
موسوی با بیان اینکه پرشیا خودرو گزینه اول بی ام دبلیو برای فعالیت رسمی در ایران است، ادامه داد: قصد داریم در حین مذاکرات، توسعه مراکز خدمات رسانی، توسعه استانداردها و تنوع بخشی به سبد محصولاتمان را نیز با بی ام دبلیو پیش ببریم.
مدیر بازاریابی پرشیا خودرو افزود: در اوج تحریم‌ها که واردات قطعات اصل بسیار کار دشواری بود ما به مشتریان ب ام و در ایران با واردات قطعات اصل خدمات دادیم و چراغ پرشیا خودرو را روشن نگه داشتیم.
وی گفت: با اخذ نمایندگی از شرکت مادر، همه قطعات اصل با تسهیلات بیشتر و قیمت کمتر وارد ایران خواهند شد که با توجه به حذف واسطه‌ها طبیعتا بر روی کاهش قیمت آن‌ها موثر خواهد بود.
موسوی همچنین تاکید کرد:حدود 30 درصد از ب ام و های موجود در بازار از طریق پرشیا خودرو وارد شده‌اند اما ما خود را موظف به خدمات رسانی به همه محصولات وارداتی این برند می‌دانیم.
به گفته موسوی، طی هفته های
آتی سه مدل جدید از بی ام دبلیو در ایران رونمایی خواهد شد.
اما در نشست خبری امروز، همچنین نوید نیرنیا، مدیر امداد پرشیا خودرو نیز گفت: امداد خودرو، این شرکت از جاده مخصوص کرج به خیابان شریعتی منتقل شده تا در مرکز شهر بتوانیم خدمات بهتری را به مشتریان ارائه کنیم.
او ادامه داد: وظیفه ما ایجاب می کند  به همه بی ام دبلیو سواران خدمات ارائه دهیم و در برنامه‌های خود به دنبال کاهش زمان امداد رسانی تا زیر یک ساعت هستیم. 

برچسب‌ها :

افزودن نظر جدید